0 800 80 80 80

<- Бронируй сейчас

Стейк Миньон
250 грн

300 гр.
це стейк з яловичини, витягнутий з меншого кінця вирізки, або псоас-майора туші корови, як правило, кочана або телиця. По-французьки цей виріз завжди називають філе де бюф, оскільки філе міньйон відноситься до свинячої вирізки.

Стейк Миньон
250 грн

300 гр.
це стейк з яловичини, витягнутий з меншого кінця вирізки, або псоас-майора туші корови, як правило, кочана або телиця. По-французьки цей виріз завжди називають філе де бюф, оскільки філе міньйон відноситься до свинячої вирізки.

Стейк Миньон
250 грн

300 гр.
це стейк з яловичини, витягнутий з меншого кінця вирізки, або псоас-майора туші корови, як правило, кочана або телиця. По-французьки цей виріз завжди називають філе де бюф, оскільки філе міньйон відноситься до свинячої вирізки.

Дикий лосось
300 грн

300 гр.
це стейк з яловичини, витягнутий з меншого кінця вирізки, або псоас-майора туші корови, як правило, кочана або телиця. По-французьки цей виріз завжди називають філе де бюф, оскільки філе міньйон відноситься до свинячої вирізки.

Дикий лосось
300 грн

300 гр.
це стейк з яловичини, витягнутий з меншого кінця вирізки, або псоас-майора туші корови, як правило, кочана або телиця. По-французьки цей виріз завжди називають філе де бюф, оскільки філе міньйон відноситься до свинячої вирізки.

Дикий лосось
300 грн

300 гр.
це стейк з яловичини, витягнутий з меншого кінця вирізки, або псоас-майора туші корови, як правило, кочана або телиця. По-французьки цей виріз завжди називають філе де бюф, оскільки філе міньйон відноситься до свинячої вирізки.

Роял Бургер
170 грн

300 гр.
це стейк з яловичини, витягнутий з меншого кінця вирізки, або псоас-майора туші корови, як правило, кочана або телиця. По-французьки цей виріз завжди називають філе де бюф, оскільки філе міньйон відноситься до свинячої вирізки.

Роял Бургер
170 грн

300 гр.
це стейк з яловичини, витягнутий з меншого кінця вирізки, або псоас-майора туші корови, як правило, кочана або телиця. По-французьки цей виріз завжди називають філе де бюф, оскільки філе міньйон відноситься до свинячої вирізки.

Роял Бургер
170 грн

300 гр.
це стейк з яловичини, витягнутий з меншого кінця вирізки, або псоас-майора туші корови, як правило, кочана або телиця. По-французьки цей виріз завжди називають філе де бюф, оскільки філе міньйон відноситься до свинячої вирізки.

Картофельные дипы
50 грн

300 гр.
це стейк з яловичини, витягнутий з меншого кінця вирізки, або псоас-майора туші корови, як правило, кочана або телиця. По-французьки цей виріз завжди називають філе де бюф, оскільки філе міньйон відноситься до свинячої вирізки.

Картофельные дипы
50 грн

300 гр.
це стейк з яловичини, витягнутий з меншого кінця вирізки, або псоас-майора туші корови, як правило, кочана або телиця. По-французьки цей виріз завжди називають філе де бюф, оскільки філе міньйон відноситься до свинячої вирізки.

Картофельные дипы
50 грн

300 гр.
це стейк з яловичини, витягнутий з меншого кінця вирізки, або псоас-майора туші корови, як правило, кочана або телиця. По-французьки цей виріз завжди називають філе де бюф, оскільки філе міньйон відноситься до свинячої вирізки.

Вайсбург
70 грн

300 гр.
це стейк з яловичини, витягнутий з меншого кінця вирізки, або псоас-майора туші корови, як правило, кочана або телиця. По-французьки цей виріз завжди називають філе де бюф, оскільки філе міньйон відноситься до свинячої вирізки.

Вайсбург
70 грн

300 гр.
це стейк з яловичини, витягнутий з меншого кінця вирізки, або псоас-майора туші корови, як правило, кочана або телиця. По-французьки цей виріз завжди називають філе де бюф, оскільки філе міньйон відноситься до свинячої вирізки.

Вайсбург
70 грн

300 гр.
це стейк з яловичини, витягнутий з меншого кінця вирізки, або псоас-майора туші корови, як правило, кочана або телиця. По-французьки цей виріз завжди називають філе де бюф, оскільки філе міньйон відноситься до свинячої вирізки.

Теплый салат
120 грн

300 гр.
це стейк з яловичини, витягнутий з меншого кінця вирізки, або псоас-майора туші корови, як правило, кочана або телиця. По-французьки цей виріз завжди називають філе де бюф, оскільки філе міньйон відноситься до свинячої вирізки.

Теплый салат
120 грн

300 гр.
це стейк з яловичини, витягнутий з меншого кінця вирізки, або псоас-майора туші корови, як правило, кочана або телиця. По-французьки цей виріз завжди називають філе де бюф, оскільки філе міньйон відноситься до свинячої вирізки.

Теплый салат
120 грн

300 гр.
це стейк з яловичини, витягнутий з меншого кінця вирізки, або псоас-майора туші корови, як правило, кочана або телиця. По-французьки цей виріз завжди називають філе де бюф, оскільки філе міньйон відноситься до свинячої вирізки.

Глясе
80 грн

300 гр.
це стейк з яловичини, витягнутий з меншого кінця вирізки, або псоас-майора туші корови, як правило, кочана або телиця. По-французьки цей виріз завжди називають філе де бюф, оскільки філе міньйон відноситься до свинячої вирізки.

Глясе
80 грн

300 гр.
це стейк з яловичини, витягнутий з меншого кінця вирізки, або псоас-майора туші корови, як правило, кочана або телиця. По-французьки цей виріз завжди називають філе де бюф, оскільки філе міньйон відноситься до свинячої вирізки.

Глясе
80 грн

300 гр.
це стейк з яловичини, витягнутий з меншого кінця вирізки, або псоас-майора туші корови, як правило, кочана або телиця. По-французьки цей виріз завжди називають філе де бюф, оскільки філе міньйон відноситься до свинячої вирізки.

Есть вопросы? Не держи в себе

Мы вас ждем здесь

г. Киев, ул. Ресторанная 1

0 800 80 80 80